Homepagina

Voortman Pesse, sinds 1956

Wij bieden keukens voor vrijwel ieder budget en staan garant voor persoonlijk advies en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Samen maken we het ontwerp van de keuken van jouw dromen. We bespreken de opties, zoeken de materialen uit en maken zo de beste combinatie, geheel naar jouw wensen. Voortman Pesse staat je bij in het gehele traject van ontwerp tot montage. Stap binnen in onze showroom en maak kennis met ons team! Of maak direct een persoonlijke afspraak en ervaar zelf de kundigheid van onze keuken specialisten!

Onze kracht

  • Een vertrouwde naam in de regio, het complete assortiment en de uitstekende service en dienstverlening zijn tot op heden onveranderd!
  • Persoonlijk advies, geheel aangepast naar uw wensen -  met twee showrooms in Pesse en Assen
  • Een passende oplossing voor iedereen
  • Een écht familiebedrijf
  • Ons team van ervaren en deskundige adviseurs die de klanten altijd warm ontvangen en ze een vertrouwd en welkom gevoel geven. Door de topkwaliteit die we leveren durven we wel te stellen dat wanneer je eenmaal klant bij ons bent, je nooit meer anders zult willen!
  • Ook installatie en montage van de keukens en badkamers zijn bij Voortman Pesse Badkamers Keukens Tegels in goede handen. Wij werken al jarenlang samen met een vaste groep vakmensen. Monteurs en installateurs die niet alleen werken naar de hoogste kwaliteitsnormen maar ook luisteren naar de wensen van de klant. Alleen zo kom je tot een topresultaat waar je jarenlang van gaat genieten!

 

 

Showroom Voortman Pesse

Contact

Voortman Pesse

Warreveen 13

7933 PJ PESSE

Visit our showroom or make an appointment for customized advice and design.

Opening hours

maandag - gesloten
dinsdag 10:00 - 17:00
woensdag 10:00 - 17:00
donderdag 10:00 - 17:00
vrijdag 10:00 - 17:00
zaterdag 10:00 - 16:00
zondag - gesloten

I want an appointment

Make an appointment!

Are you full of ideas and would you like to see them translated into a kitchen according to your wishes? Or would you like to discover the colours and materials in real life?

Make an appointment at Voortman Pesse They are at your service.